Drob de vinete și dovlecel
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Amestecă bine într-un bol brânza cu iaurtul grecesc și condimentele. Toacă mărarul.
Cu ajutorul unei furculițe, adaugă tonul, mărarul tocat, muștarul și sucul de lămâie dacă ai optat pentru varianta aceasta.
Servește pe felii de pâine integrală cu ridichi sau felii subțiri de castraveți murați.
Când chiar vrei să prepari totul acasă, încălzește într-o oală 1l de lapte (pasteurizat da, UHT nu, cu grăsimi întotdeauna). Atunci când laptele pare că începe să fiarbă (apar mici bule pe margine), adaugă două linguri de suc de lămâie, dă focul mai mic și amestecă din când în când timp de un minut. Lasă laptele la fiert încă 2 minute. Folosind o strecurătoare cu găuri mici sau o pânză, stoarce zerul.
Puteți descoperi un gust nou de fiecare dată folosind: