Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 30 minute
Amestecă bine ingredientele pentru sos într-un bol.
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, pune fileurile de pește, printre ele adaugă sparanghelul (taie capătul tare) și roșiile. Adaugă sosul uniform peste pește și legume (poţi folosi o pensulă).
Dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius pentru 20-25 de minute (până când peştele este gătit).
Sparanghelul poate fi servit ca atare urmaşilor dacă este gătit până când devine moale. Totuşi, partea inferioară a acestuia poate rămâne tare. De aceea, îţi recomandăm să tai tija pe lung pentru a evita forma rotundă şi a minimiza astfel riscul de înec. Înainte de a-l găti, depozitează sparanghelul în frigider, într-un pahar cu apă şi consumaţi-l cât mai aproape de momentul în care l-aţi cumpărat.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei