Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Într-un bol, adaugă făina de migdale, condimentele, apa și frământă. Deși va părea uscat, este normal. Poți adaugă câte o linguriță de apă, una câte una, dacă este sfărâmicios, până când se formează o bilă de aluat.
Pune bila de aluat pe o bucată ușor unsă de hârtie de copt, pune deasupra o altă bucată de hârtie de copt ușor unsă cu ulei.
Apasă bila pentru a o aplatiza, apoi rulează cu un sucitor până devine subțire. Timpul de coacere va fi puțin mai lung dacă sunt mai groși.
Îndepărtează partea de sus a hârtiei de copt și taie mici pătrate folosind un cutter pentru pizza. Nu atinge crackerșii, lasă-i pe hârtia de copt. Transferă hârtia cu crackers pe o tavă mare de copt. Coace crackerșii pe raftul din mijloc al cuptorului pentru 10 minute.
Scoate tava din cuptor și asigură-te că le spațiezi pe tava de copt pentru a se coace uniform pe părțile laterale. Coace crackerșii din nou timp de 5-7 minute, până când părțile laterale devin ușor aurii.
Lasă crackerșii să se răcească timp de 10 minute pe tava de copt, apoi lasă-i să se răcească pentru 20 de minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei