Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Crackers

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.

Pasul 2:

Într-un bol, adaugă făina de migdale, condimentele, apa și frământă. Deși va părea uscat, este normal. Poți adaugă câte o linguriță de apă, una câte una, dacă este sfărâmicios, până când se formează o bilă de aluat.

Pasul 3:

Pune bila de aluat pe o bucată ușor unsă de hârtie de copt, pune deasupra o altă bucată de hârtie de copt ușor unsă cu ulei.

Pasul 4:

Apasă bila pentru a o aplatiza, apoi rulează cu un sucitor până devine subțire. Timpul de coacere va fi puțin mai lung dacă sunt mai groși.

Pasul 5:

Îndepărtează partea de sus a hârtiei de copt și taie mici pătrate folosind un cutter pentru pizza. Nu atinge crackerșii, lasă-i pe hârtia de copt. Transferă hârtia cu crackers pe o tavă mare de copt. Coace crackerșii pe raftul din mijloc al cuptorului pentru 10 minute.

Pasul 6:

Scoate tava din cuptor și asigură-te că le spațiezi pe tava de copt pentru a se coace uniform pe părțile laterale. Coace crackerșii din nou timp de 5-7 minute, până când părțile laterale devin ușor aurii.

Pasul 7:

Lasă crackerșii să se răcească timp de 10 minute pe tava de copt, apoi lasă-i să se răcească pentru 20 de minute.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments