Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Coroniță din terină de pui

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.

Pasul 2:

Taie pieptul de pui fâșii.

Pasul 3:

Folosindu-te de un blender bun, mărunțește bine toate legumele, apoi carnea de pui.

Pasul 4:

Într-un bol mare pune legume și carnea bine mărunțite. Peste ele sparge ouăle, adaugă iaurtul și condimentează cu sare, piper și pătrunjel.

Pasul 5:

Într-o formă pătrată sau triunghiulară unsă cu unt sau tapetată cu foaie de copt, pune amestecul de pui cu legume. Presară cașcaval ras deasupra.

Pasul 6:

Pune forma cu pui, într-o altă tavă înaltă, în care vei adăuga apă, astfel încât terina să se gătească în baie de aburi.

Pasul 7:

Dă la cuptor, fără ventilație, pentru aproximativ 1 h 30 de minute.

Pasul 8:

Las-o să se răcească, apoi pune-o la frigider pentru minim 2 ore ca să se întărească și să se poată felia.

Pasul 9:

Spală legumele.

Pasul 10:

Pe un platou mare, pune un bol în mijloc. Pune rucola de jur împrejur.

Pasul 11:

Adaugă roșiile cherry întregi sau tăiate în sferturi. Opțional, adaugă acum și biluțele de mozzarella printre.

Pasul 12:

Stropește cu oțet balsamic.

Pasul 13:

Ia bolul din mijloc înainte de a servi.

Te-ar putea interesa si ...

Bile Labneh

0 0 votes Acordă o notă rețetei

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments