Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.
Taie pieptul de pui fâșii.
Folosindu-te de un blender bun, mărunțește bine toate legumele, apoi carnea de pui.
Într-un bol mare pune legume și carnea bine mărunțite. Peste ele sparge ouăle, adaugă iaurtul și condimentează cu sare, piper și pătrunjel.
Într-o formă pătrată sau triunghiulară unsă cu unt sau tapetată cu foaie de copt, pune amestecul de pui cu legume. Presară cașcaval ras deasupra.
Pune forma cu pui, într-o altă tavă înaltă, în care vei adăuga apă, astfel încât terina să se gătească în baie de aburi.
Dă la cuptor, fără ventilație, pentru aproximativ 1 h 30 de minute.
Las-o să se răcească, apoi pune-o la frigider pentru minim 2 ore ca să se întărească și să se poată felia.
Spală legumele.
Pe un platou mare, pune un bol în mijloc. Pune rucola de jur împrejur.
Adaugă roșiile cherry întregi sau tăiate în sferturi. Opțional, adaugă acum și biluțele de mozzarella printre.
Stropește cu oțet balsamic.
Ia bolul din mijloc înainte de a servi.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei