Smoothie cu mango
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pornește cuptorul la 200 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Spală dovleceii, taie capetele acestora, apoi taie pe jumătate (la mijloc). Feliază fiecare jumătate în fâșii cu grosime de 0,5 cm.
Taie cașcavalul felii sau pregătește brânza ricotta.
Pregătește 3 boluri: unul cu făină, unul cu ouăle bătute, unul pesmetul și condimentele (usturoi, turmeric, boia de ardei dulce, ghimbir, sare, piper).
Pe dovlecel, așază o felie de cașcaval (sau întinde ricotta), o felie de prosciutto, apoi din nou dovlecel. Dă cordonul bleu prin făină, ou și, la final, pesmet. Așază într-o tavă cu hârtie de copt. Stripește cu ulei de măsline.
Tava intră la cuptor pentru aproximativ 25 de minute. Opțional, presară parmezan deasupra cordonului bleu.
Decojește cartofii și taie-i cuburi. Pune cartofii la fiert într-o oală cu 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu.
Când aceștia pot fi ușor străpunși de o furculiță (15 minute), scurge apa, adaugă 30 g unt și 1 legătură de mărar tocat. Condimentează cu sare și piper.
Poți înlocui cașcavalul cu brânză ricotta.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei