Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Crestează carnea și condimenteaz-o cu sare și piper.
Într-o tigaie bine încălzită, așază coastele de miel și lasă-le la foc mediu pentru 5-6 minute.
Adaugă baghețele de morcov și cățeii (întregi) de usturoi. Întoarce coastele frecvent să nu se ardă.
După 4-5 minute, dă prin răzătoare coaja de la o portocală și adaug-o peste coaste împreună cu cimbrul proaspăt. Lasă pe foc încă 1 minut, apoi scoate coastele.
Toarnă în tigaie sucul de la cele 3 portocale și lasă-l să scadă pentru câteva minute (la foc mic). Pune coastele în sos,
acoperindu-le pe toate părțile (încă 1 minute).
Scoate coastele pe un platou și lasă-le să se odihnească 15 minute înainte de a le servi.
Decojește sfecla și tai-o cubulețe. Împărștie bucățile pe o tavă cu hârtie de copt, apoi stropește-le cu puțin ulei de
măsline. Tava intră la cuptor, la 200 de grade Celsius, aproximativ 40 de minute. Amestecă-le cu o lingură de ulei de
măsline, sucul de portocale, sare, mentă și coridandru tocate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei