Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Pune apa, uleiul și sarea într-o oală la foc mic. Când apa începe să fiarbă, adaugă făina, amestecând bine cu ajutorul unei spatule. Când aluatul se desprinde de pe oală, oprește focul (3-4 minute).
Lasă aluatul să se răcească (îl poți transfera într-un bol). Adaugă pe rând ouăle. Amestecă bine după fiecare ou. Poți folosi o spatulă, apoi mâinile.
Adaugă aluatul într-o pungă de plastic rezistentă, taie un capăt al acesteia și formează choux-urile (spirale) direct pe tavă cu hârtie de copt. Lasă distanță între ele (3cm).
Tava intră la cuptor, la 210 grade Celsius, 20 de minute. Scoate-le pe o farfurie/grătar și lasă-le la răcit.
Amestecă în blender tonul și crema de brânză. Adaugă castraveții și pătrunjelul tocat mărunt. Amestecă folosind lingura.
Taie bucățile de chous pe jumătate, umple-le cu crema obținută.
Rețeta pentru choux poate fi completată atât de umpluturi dulci, cât și de umpluturi sărate. Le poți pregăti din timp, depozintându-le într-un recipient închis.
0 0 votes Acordă o notă rețetei