Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Curăță merele și amestecă-le în blender împreună cu cele 6 curmale fără sâmburi, o lingură de suc de lămâie și 60 ml de apă. Lasă deoparte 10 minute.
Râșnește fulgii de ovăz și migdalele și adaugă-le în amestecul de mere.
Cu mâinile umezite, formează biluțe pe care le așezi pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Lasă-le să se coacă aproximativ 20 de minute.
Traheea unui urmaș este la fel de mare ca o afină mică (sau cât deschiderea unui pai mai grosuț). Prin urmare, alimentele care ar putea bloca o astfel de cale sau care s-ar putea așeza deasupra ei asemenea unui dop, se transformă în alimente cu risc de înec. În grupa alimentelor mici, tari, întâlnim și categoria fructelor uscate, printre care și curmalele. În preparate, acestea pot fi oferite și urmașilor începători, dacă au fost hidratate și pasate în blender. Recomandarea noastră este însă să aștepți până în jurul primei aniversări. Urmașii vor prefera oricum alimentele cu gust dulce, astfel încât introducând fructele uscate (un îndulcitor) mai devreme de acest prag, preferințele lor vor fi accentuate în acest sens.
0 0 votes Acordă o notă rețetei