Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius.
Toacă ceapa fin și călește-o într-o tigaie la foc mediu-mic în ulei, amestecând des. Sotează până când ceapa devine frumos rumenită, aproximativ 7 minute.
Între timp, amestecă pesmetul, nucile și condimentele într-un bol mare.
Toacă mărunt țelina și adaug-o în amestecul de pesmet.
Dă cartofii pe răzătoarea mică. Lucrează repede pentru a preveni oxidarea cartofilor.
Când ceapa este gata, adaug-o în amestec împreună cu pasta de roșii. Amestecă foarte bine. Acest amestec suplimentar ajută compoziția să se lege mai bine. Compoziția trebuie să fie umedă și să poată fi ținută în mână.
Folosind câte 2 linguri din amestec, modelează chiftelele. Așază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Coace timp de 25-28 de minute sau până când devin rumenite la bază. Întoarce-le la jumătatea timpului.
Amestecă ingredientele pentru sos și servește alături de chifteluțe.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei