Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cartofi dulci și sfeclă la cuptor cu unt, usturoi și parmezan

Durata Preparare: 1 ora

Ingrediente:

Cartofii dulci - 2 bucăți
Sfeclă roșie - 1 bucăți
Unt - 50 grame
Parmezan - 100 grame
Usturoi - 2 căței
Sare
Piper
Ghimbir - grame
Ridichi - 1 legatura

Pași:

Pasul 1

Curăță cartofii dulci și sfecla și taie-le cubulețe sau baghete.

Pasul 2

Așază-le pe o tavă și stropește-le cu untul topit, amestecat cu usturoiul zdrobit. Opțional, adaugă puțin ghimbir
dat prin răzătoare.

Pasul 3

Condimentează și dă la cuptor la 200 grade, timp de 25-30 minute (în funcție de grosime).

Pasul 4

Servește cu parmezan (sau orice altă brânză) dată pe răzătoare și cu o salată de ridichi

Tips & Tricks

Dacă încă nu ați încercat cartofii în crustă de mălai, acum aveți ocazia. Amestecați baghețelele de cartofi și sfeclă cu două linguri de mălai înainte de a le așeza pe tavă și pune la cuptor.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments