Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 1 ora
Curăță cartofii dulci și sfecla și taie-le cubulețe sau baghete.
Așază-le pe o tavă și stropește-le cu untul topit, amestecat cu usturoiul zdrobit. Opțional, adaugă puțin ghimbir
dat prin răzătoare.
Condimentează și dă la cuptor la 200 grade, timp de 25-30 minute (în funcție de grosime).
Servește cu parmezan (sau orice altă brânză) dată pe răzătoare și cu o salată de ridichi
Dacă încă nu ați încercat cartofii în crustă de mălai, acum aveți ocazia. Amestecați baghețelele de cartofi și sfeclă cu două linguri de mălai înainte de a le așeza pe tavă și pune la cuptor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei