Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Spală bine cartofii și pune-i la copt. în coajă, tăiați pe jumătate, la cuptor, la 180 de grade Celsius pentru 40 minute sau până sunt copți bine. Îi poți verifica înțepându-i cu o furculiță.
Lasă-i câteva minute la răcit, după care scoate o parte din cartof și adaugă mancarea de chilli.
Poți servi cu 1 linguriță iaurt grecesc, caşcaval și pătrunjel verde.
Înlocuiește carnea din chili cu tofu astfel: taie tofu cubulețe, condimentează-l cu turmeric și boia de ardei dulce, gătește-l în puțin ulei de măsline până când capătă o crustă crocantă (5 minute). Pune cuburile deoparte și pregătește conform instrucțiunilor anterioare chili. Adaugă bucățile de tofu la final.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei