Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Spală bine coaja cartofilor, apoi taie-i
pe jumătate și așază-i într-o tavă cu hârtie
de copt.
Scurge lichidul din conserva de năut,
apoi amestecă năutul cu lingura de ulei de
măsline și condimentele preferate din
listă. Pune năutul pe tava lângă cartofii
dulci.
Dă la cuptorul preîncălzit la 180 de
grade Celsius pentru 25-35 de minute,
până când cartofii sunt făcuți și năutul e
rumenit (în funcție de cât de mari sunt
cartofii, năutul poate fi scos mai devreme
pentru a nu se arde).
Scobește jumătățile de cartof dulce,
pune
deasupra hummus/tahini/iaurt
grecesc, apoi boabele de năut. Presară și
un strop de prospețime adăugând roșiile,
ceapa roșie și pătrunjelul, toate tocate
mărunt și amestecate.
0 0 votes Acordă o notă rețetei