Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Cartof dulce cu năut

Număr persoane

Pași:

Pasul 1

Spală bine coaja cartofilor, apoi taie-i
pe jumătate și așază-i într-o tavă cu hârtie
de copt.

Pasul 2

Scurge lichidul din conserva de năut,
apoi amestecă năutul cu lingura de ulei de
măsline și condimentele preferate din
listă. Pune năutul pe tava lângă cartofii
dulci.

Pasul 3

Dă la cuptorul preîncălzit la 180 de
grade Celsius pentru 25-35 de minute,
până când cartofii sunt făcuți și năutul e
rumenit (în funcție de cât de mari sunt
cartofii, năutul poate fi scos mai devreme
pentru a nu se arde).

Pasul 4

Scobește jumătățile de cartof dulce,
pune
deasupra hummus/tahini/iaurt
grecesc, apoi boabele de năut. Presară și
un strop de prospețime adăugând roșiile,
ceapa roșie și pătrunjelul, toate tocate
mărunt și amestecate.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments