Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 200 de grade Celsius.
Taie vinetele cuburi și pune-le într-un bol cu o linguriță de sare. Lasă-le să stea timp de 30 de minute pentru a elimina lichidul în exces.
În timp ce vinetele se relaxează, curăță și toacă ceapa, taie roșiile cherry sferturi și feliază tijele de țelină.
Pune vinetele la copt în cuptor timp de 20-22 de minute.
Într-o tigaie, călește ceapa tocată și țelina, până devin aurii. Adaugă sosul de roșii și lasă-l să scadă, aproximativ 10 minute.
Când sosul este aproape gata, adaugă roșiile cherry, oțetul, sarea și zahărul. Gătește timp de câteva minute.
La final, adaugă vinetele coapte, măslinele, caperele, semințele de pin și busuiocul.
Semințele de pin sunt bogate în grăsimi, proteine, fier și multe alte vitamine și minerale care ne fac să le includem pe lista alimentelor dedicate celor mici. Totuși, acestea prezintă un risc de înec crescut pentru urmașii începători. Mărunțește-le în blender înainte de a le oferi lor sau transformă-le într-o pastă potrivită în preparate (pesto, hummus).
0 0 votes Acordă o notă rețetei