Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Combină ingredientele uscate ale aluatului (făina, zahărul și scorțișoara). Adaugă oul bătut și untul (dacă este rece, îl poți da prin răzătoare). Combină cu ajutorul unei furculițe sau cu mâinile.
Învelește aluatul în folie alimentară și lasă la frigider 20 de minute.
Încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație.
Întinde aluatul în strat subțire (foarte subțire, se va mai îngroșa la cuptor), apoi decupează cercuri mari. Poți folosi un pahar cu gură lată.
Pentru a obține forma de cannoli, pregătește tuburi din hârtie de copt. Poți folosi și forme pentru brioșe pentru a obține coșulețe.
Coace aluatul la cuptor, la 180 de grade Celsius, ventilație, pentru 15 minute.
Pentru a pregăti crema, scurge bine ricotta folosind o strecurătoare.
Amestecă în blender brânza ricotta și îndulcitorul ales.
După ce s-au răcit complet, umple formele de cannoli sau coșulețele cu crema obținută.
Poți decora cu fructe sau fistic râșnit.
0 0 votes Acordă o notă rețetei