Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Toacă ceapa și înăbușește-o în apă și ulei. Când aceasta își schimbă culoarea (3-4 minute), adaugă carnea și amestecă bine. Când carnea începe să își schimbe culoarea (8-10 minute), adaugă toate celelalte legume mărunțite, sarea, piperul, foaia de dafin, busuiocul, cimbrul și oregano. Lasă la foc mic până când carnea este gătită bine (15 minute).
Pentru sosul bechamel, topește untul într-o oală, adaugă făina și amestecă bine pentru câteva minute. Treptat, adaugă laptele rece, amestecând de fiecare dată. Lasă să fiarbă, amestecând continuu cu telul, până când se îngroașă. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Într-o tavă, pune jumătate din sosul bechamel, iar deasupra pune cannelloni umplute cu sosul de carne. Așază restul de sos și peste, adaugă cașcavalul ras.
Dă la cuptorul preîncălzit la 190 de grade Celsius, pentru 20-25 minute.
0 0 votes Acordă o notă rețetei