Supă cremă de linte și caju condimentat
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecă ingredientele pentru chifle și frământă puțin, cât să se omogenizeze. Nu insista, pentru că va deveni lipicios. Adăuga puțină făină în plus, dacă este nevoie.
Tapetează cu hârtie de copt o tavă și formează 4-5 bile din aluat. Unge cu puțin ulei de măsline fiecare chiflă și presară susan. Dă la cuptor pentru 25-30 minute.
Spală ardeii și îndepărtează codițele. Dacă vrei să reduci din iuțeală, scoate semințele. Toacă mărunt ardeii la mână sau cu un chopper.
Într-o crăticioară, combină oțetul, apa și îndulcitorul. Adu amestecul la fierbere la foc mediu, amestecând constant.
Pune ardeii tocați în sirop și amestecă bine. Lasă compoziția să fiarbă la foc mic timp de 15-20 de minute, până când începe să se îngroașe ușor. Dacă lichidul scade prea repede, mai poți adăuga câteva linguri de apă.
Cu 5 minute înainte de a opri focul, adaugă zeama de lămâie. Gustă și ajustează dulceața după preferință.
Toarnă dulceața într-un borcan curat. Lasă să se răcească complet înainte de a închide capacul și a depozita la frigider.
Topește cheddarul. Taie burgerii pe jumătate, așază carnea, cheddarul și dulceața. Pentru carne folosește rețeta noastră de aici: Pulled pork rapid.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei