Porc cu sos de mandarine și legume
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Lasă tapioca la înmuiat în apă pentru o oră.
Pune într-o oală tapioca, după ce ai scurs apa în care a stat, laptele de cocos și pasta de vanilie, apoi fierbe-le timp de 25 de minute, amestecând din când în când (asigură-te că amesteci des, altfel se va lipi).
Când budinca este gata, oprește focul și așaz-o în bolurile pentru servit, apoi lasă-le la răcit. Taie fructele cubulețe.
După ce s-a răcit complet, decorează cu fructe și cu fulgii de cocos.
Tapioca este un amidon extras din rădăcina unui arbust. Aceasta conține în mare parte carbohidrați, însă este totodată o sursă potrivită de calciu și fier. Având în vedere că fibrele se regăsesc în cantitate mică, asigură-te că tapioca este consumată împreună cu fructe, ori cu semințe de chia sau in. Fulgii de nucă de cocos pot de asemenea adăuga grăsimile care lipsesc acestui ingredient.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei