Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Brioșe cu afine și lapte cu carob

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Lapte - 750 mililitri
Zahăr de cocos - 1 lingurițe

Pași:

Pasul 1

Pune laptele într-o oală la încălzit pe foc.
.

Pasul 2

Amestecă într-o cană carobul cu lingurița de zahăr (sau miere). Pune apoi 1-2 linguri de lapte cald peste și amestecă bine. Repetă procesul.

Pasul 3

Toarnã apoi amestecul de carob peste lapte și amestecă bine.

Pasul 4

Serveşte alãturi de brioşe

Tips & Tricks

Carobul sau pudra de roșcove este fratele din familia „cacao” căruia nu i s-a făcut reclamă. Carobul conține mai mult calciu decât rudele sale și nu conține oxalați sau cofeină. Îl poți folosi în prăjituri, sosuri de „ciocolată” bebelușești sau terciuri.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments