Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pune laptele într-o oală la încălzit pe foc.
.
Amestecă într-o cană carobul cu lingurița de zahăr (sau miere). Pune apoi 1-2 linguri de lapte cald peste și amestecă bine. Repetă procesul.
Toarnã apoi amestecul de carob peste lapte și amestecă bine.
Serveşte alãturi de brioşe
Carobul sau pudra de roșcove este fratele din familia „cacao” căruia nu i s-a făcut reclamă. Carobul conține mai mult calciu decât rudele sale și nu conține oxalați sau cofeină. Îl poți folosi în prăjituri, sosuri de „ciocolată” bebelușești sau terciuri.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei