Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Bomboane lipicioase

Număr persoane

Pași:

Pasul 1:

Într-un blender, amestecă pe rând: caju, adaugă apoi curmalele, semințele de in, sarea și cardamomul. La final, adaugă untul de arahide sau tahini.

Pasul 2:

Folosind o lingură, ia o bucată din „aluat”. Ruleaz-o în mâinile umezite, apoi dă-o prin fulgii de nucă de cocos, asigurându-te că este acoperită bine.

Pasul 3:

Lasă la frigder înainte de a le lua la drum.

Tips & Tricks

Folosește hârtia pentru brioșe și învelește fiecare bomboană lipicioasă individual. În același mod, poți folosi și bucăți de folie de aluminiu. Asigură-te că incluzi în bomboane alimente care vor ajuta procesul digestiei (în cazul acesta, am folosit semințe de in).

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments