Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Pasează bananele cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le cu pasta de stafide.
Amestecă laptele, vanilia, scorțișoara.
Pe o parte, unge feliile de pâine cu crema de banane, apoi scufundă-le pe rând în bolul cu lapte.
Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt și lasă-le la cuptor la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație până când devin
maronii și crocante (aproximativ 10-12 minute).
Le puteți servi cu fructe colorate sau fulgi de nucă de cocos.
Amintește-ți că în cazul vaniliei, evităm esența și folosim extractul, pasta, pudra sau, dacă bugetul este unul mai generos, păstaia. În ceea ce privește scorțișoara,
motto-ul este „Ceylon luăm, Cassia lăsăm”. În felul acesta ne bucurăm de varianta cât mai pură a celor două condimente.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei