Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!

Banana toast

Durata Preparare: 15 minute

Ingrediente:

Paine - 6 bucăți
Banană - 2 bucăți
Lapte de cocos - 200 mililitri
Vanilie - 1 lingurițe
Scorțișoară (Ceylon) - 1/2 lingurițe
Pastă de stafide - 50 grame

Pași:

Pasul 1

Pasează bananele cu ajutorul unei furculițe și amestecă-le cu pasta de stafide.

Pasul 2

Amestecă laptele, vanilia, scorțișoara.

Pasul 3

Pe o parte, unge feliile de pâine cu crema de banane, apoi scufundă-le pe rând în bolul cu lapte.

Pasul 4

Așază-le pe o tavă cu hârtie de copt și lasă-le la cuptor la 180 de grade Celsius, funcția cu ventilație până când devin
maronii și crocante (aproximativ 10-12 minute).

Pasul 5

Le puteți servi cu fructe colorate sau fulgi de nucă de cocos.

Tips & Tricks

Amintește-ți că în cazul vaniliei, evităm esența și folosim extractul, pasta, pudra sau, dacă bugetul este unul mai generos, păstaia. În ceea ce privește scorțișoara,
motto-ul este „Ceylon luăm, Cassia lăsăm”. În felul acesta ne bucurăm de varianta cât mai pură a celor două condimente.

Te-ar putea interesa si ...

0 0 votes
Acordă o notă rețetei
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments