Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Taie covrigii în două, orizontal. Folosește rețeta noastră de Mini bagels.
Spală zmeura, usuc-o cu ajutorul unui șervețel. Aplatizează-o cu ajutorul unei furculițe.
Unge fiecare parte de covrig cu unt de arahide, așază bucăți de zmeură și sandwich-ul din covrigei este gata să fie savurat.
Poate că ai auzit vestea conform căreia untul de arahide este toxic. Hai să vorbim despre cum a apărut aceasta și cât de mult ar trebui să ne preocupe. Posibila toxicitate a untului de arahide apare în momentul contaminării arahidelor cu aflatoxine (toxine produse de anumite specii de mucegai, care pot ajunge în arahide, porumb și alte cereale). Nenumărate studii au dovedit faptul că efectele aflatoxinelor asupra corpului uman pot fi dezastruoase. De aceea, au fost transmise reguli stricte pentru depozitarea și procesarea arahidelor. Prin urmare, au apărut aceste 2 practici menite să asigure un conținut cât mai scăzut de toxine în produsul final (le poți adopta și acasă): prima depozitarea corectă a arahidelor (temperaturi scăzute, lipsa umidității), cea de-a doua procesarea termică (coacerea la 150 de grade Celsius pentru 10 minute sau prăjirea la 170 de grade Celsius, pentru 2 minute). În consecință, pentru a limita „toxicitatea” produselor consumate, atunci când alegi un unt de arahide, caută mențiuni referitoare la coacerea sau prăjirea ingredientelor.
0 0 votes Acordă o notă rețetei