Paste cu dovlecel, roșii și caju
0 0 votes Acordă o notă rețetei
Spiridușii-s în vacanță! Toate comenzile plasate începând cu 18.12 vor fi livrate după Crăciun. Sărbători fericite!
Durata Preparare: 15 minute
Paseazã avocado pentru a forma o pastã tartinabilã. Condimenteazã cu sare, piper și o lingură de suc de lămâie.
Taie bagelul în 2 şi unge partea de jos cu cu pasta de avocado. Unge partea de sus cu muștar.
Adaugă rucola, ceapă verde tocată și oul fiert tăiat felii dacă ai optat pentru el.
Pentru ouăle poșate, pune la fiert un litru de apă și o lingură de oțet. Sparge ouăle în câte un castron mic. Când apa a început să fiarbă, cu ajutorul unei furculițe, amestecă bine în oală formând un vârtej. Toarnă pe rând ouăle. Lasă-le să fiarbă la foc mic 5 minute. Scoate-le cu o spatulă și așază-le în bagel ori deasupra acestuia.
Serviți cu legume de primăvară.
Pentru a fierbe ouăle, pune-le într-o oală și acoperă-le cu apă. Pune oala la fiert. În momentul în care apa a dat în clocot, se aplică următorii timpi de fierbere: 5 minute – ouă fierte moi; 7-8 minute – ouă gătite mediu; 10 minute – ouă fierte tari. Întrucât gălbenușul moale poate prezenta anumite riscuri, amână oferirea acestuia până după vârsta de 2-3 ani a urmașului.
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei
0 0 votes Acordă o notă rețetei